marți, 14 iunie 2011

NUNTA NOASTRA!!!


   21 Mai 2011 a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra de pana acum, NE-AM CASATORIT!!!!!! :)))
   Dupa 15 ani de cand ne cunoastem (clasa 7-a) si dupa 11 ani in care am fost efectiv impreuna ne-am hotarat sa ne insuram ;).... asa ca am pus data, am anuntat prietenii apropiati si cateva rude si am inceput sa planuim cununia si balamucul de dupa. Am avut ceva emotii deoarece nu stiam cum o sa iasa - noi am organizat si ne-am ocupat de tot pana la ultimul detaliu astfel ca nimeni nu a stiut decat data, locatia si ora.... nici macar parintii nu stiau ce ii asteapta ;).
   Lunile au trecut repede si data nuntii se apropia, emotiile cresteau, iar ultimele pregatiri parca niciodata nu erau ultimele :)))).... mereu parca se ivea ceva de facut. Asa e cand faci nunta in regie propie :)).
   Mai jos puteti vedea un scurt rezumat foto al nuntii care dupa parerea noastra si a tuturor de altfel, a iesit bestial. Ceea ce pentru unii poate ar fi parut cam deplasat si aici vorbim de haine, muzica nu tocmai "adecvata" pentru o nunta "normala", atmosfera de chef, oameni plini de viata (si alcol :)) ), pentru noi a fost SUPER.
   
Cand esti inconjurat doar de rude dragi si prieteni buni totul o sa iasa bine!























4 comentarii:

  1. Suzana& Daniel ma bucur enorm pentru voi! Din poze se vede ca ati avut o nunta frumoasa. Cu parere de rau ca nu am avut sansa sa fiu si eu acolo:) Dany, imi place blog-ul, care e bine facut! Keep up and update time to time! "Casa de piatra" si Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult de urari si te asteptam cand ajungi in tara sa facem o tura de Retezat impreuna ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu ma asteptam la altceva :) Imi place stilul, pozele, si pare ca ati avut o super nunta. Felicitari si ..belated Happy 1st Anniversary :)
    Kappa

    RăspundețiȘtergere