marți, 13 martie 2012

Arges Winter Race 2012


A venit si vremea primului concurs. Nu pentru mine, inca nu ma incumet... si nici nu ma atrag astfel de "manifestari" sa fiu sincer, ci pentru Suzana si Coaja. La iesirea asta eu am fost doar spalator de biciclete, sofer si fotograf... nici macar vin fiert n-am baut ... hrrrrrr!

Parcul Trivale - Pitesti. Mergem rapid sa luam chip-urile si numerele de concurs, iar Coaja pleaca in recunoastere pe traseu. La scurt timp soseste si o parte din gasca din Craiova... ura! n-o sa ma plictisesc singur prin padure :)).

Ora 11 se da startul....
Imediat dupa start plecam in sens invers pe traseu ca sa urmarim cursa si sa facem poze. Ne postam la baza unei rampe namoloase inainte de o coborare lunga si plina de frunze. Deh, cautam si noi ceva poze "de senzatie".... si nu asteptam mult :))... pazea ca vine Coaja!
 Iata si "multimea" de suporteri dezlantuiti, pe coborare inainte de finish
www.daupedala.ro (pe banner inca mai scria "ultima urcare pe TF" :))))) )
In continuare am balaurit prin padure urmarind cursa. Traseul a fost bine marcat si alterna cu portiuni de zapada, frunze si namol. Vremea a fost foarte buna, ciclisti de toate categoriile, cazaturi destule si ceva push bike mai ales pe catararile pline de zapada.
*pozele nu ne apartin in totalitate
Nu stiu ce au avut fetele dar pe tot traseul au zambit... de ce oare?!? :))



Si acum sa inceapa distractia ;)............







Acum urmeaza partea nasoala... Din tufe si boscheti apare cumnatu' impingand de zor la deal. Ok, zic eu, toti au impins pe rampa aia, doar ca el continua si pe plat ... WTF?!? De cum se apropie imi dau seama care-i era baiu': in mana flutura lantul rupt, sa-mi bag... ce ghinion! Asa ca mai bine de jumatate de tura Coaja a fost nevoit sa continue pe langa bicicleta din cauza cacatului de lant super narrow, super pizdawer. Abandon?... no way... push bike pana la linia de finish... 


Linia de FINISH

O banana si-o maslina, o atentie, niste ceai si haine uscate, cateva poze cu "galeria" si cam asta a fost distractia. Acum asteptam premierea:
- Coaja locul 12 la Hobby masculin 30-39 ani / locul 41 la General
- Suzana locul 2 la Open feminin.

Iar acum paranghelia. Podiumul, baia de sampanie si pozele "stas". A urmat si tombola unde din nou ghinion pentru Coaja :))))... s-a extras numarul 79!!!!! :)))
Asta a fost prima competitie oficiala la care ne-am bagat si noi nasul... si a fost una super.

Nu stiu ce au pus astia in vinul fiert dar dupa concurs mai, mai ca s-a pus de un gang-bang :))))).... obositi, obositi, dar cu chef... hmmm, primavara asta ;)

Toate pozele noastre le puteti vedea aici: Poze AWR 2012
Alte seturi de poze de la organizatori si nu numai: set1, set2, set3, set4, set5, set6, set7

*video preluat de pe dirtbikezone.ro

*video preluat de pe MuscelTV

luni, 5 martie 2012

Combinata de primavara: asfalt, bere si namol

Cu dureri de cur (nu in cur) si ceva febra musculara scriu acest post in urma primei iesiri din 2012. Tura a fost scurta, combinata cu sosea, namoale si zapada, pe o vreme bestiala de inceput de martie.
www.daupedala.ro
Dupa ce gratie internetului si FaceBook-ului unde ne-am inhaitat si organizat pentru iesire, ne-am intalnit duminica pe la pranz, cunoscuti si necunoscuti si am plecat agale pe un soare "molesitor" spre Hanul cu Ponei.




Bere, hamsii, "omleti" si alte goioabe comestibile, toate ingurgitate afara, pe terasa hanului, tolaniti la soare. Vreme numa' buna de bronzat, gratar si beuta... cine dracu' sa mai aiba chef de pedalat?!?... eu sigur nu :). Dar ce sa-i faci trebuia sa plecam odata s'odata de acolo, asa ca incepem sa ne urnim.

Drumul continua si se transforma intr-o mlastina de zapada si namol. Ne facem ca porcii si-i dam pedala mai departe. Unii calare, altii pe langa,... unii pe cur sau pe alte parti ale corpului folosite la atenuarea cazaturilor :)).





Restul de poze le gasiti AICI!


Traseu de bicicleta 1440655 - powered by Bikemap